hu en
2023. Január 09. 13:30  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Megtartotta első edzését csapatunk Novigradban

A délelőtti edzés a konditeremben kezdődött és az edzőpályán folytatódott a horvátországi edzőtábor első napján.

Esős időjárásra ébredt csapatunk hétfő reggel a horvátországi Novigradban, ahol közel két héten keresztül, január 20-ig edzőtáborozunk a bajnokság január végi folytatására készülve. A mintegy 2500 lakosú kikötővárosban a hőmérséklet 10 °C, az előrejelzések szerint ma még várható eső, keddtől azonban csapadékmentesebb időt jósolnak a meteorógusok és a nap is többet süt majd.

Az első nap programjában két edzés szerepel, 10:30-tól és 15:00-tól tréningeznek játékosaink a hoteltől mindössze öt percnyi sétára található edzőpályán, ami vidis zászlókkal körbevéve várta csapatunkat. Szerencsére délelőttre elállt az eső, bár az éjszakai csapadék következtében a pálya talaja még igen mély volt.

A délelőtti edzés a hotelben található konditeremben kezdődött, majd az edzőpályán folytatódott, ahol labdás, koordinációs és futógyakorlatokat vezényelt a játékosoknak a Huszti Szabolcs-Toldi Gábor edzőpáros. Két éve, 2021 januárjában már edzőtáboroztunk a környéken, akkor a Novigradtól kevesebb mint 20 kilométerre található Porecben - utóbbi most is három felkészülési mérkőzésünk helyszíne lesz, és a két évvel ezelőttihez hasonlóan ezúttal is szerepel ellenfeleink között a horvát élvonalbeli Eszék (NK Osijek) is.

Természetesen részt vett a délelőtti edzésen a múlt kedden leigazolt norvég középpályásunk, Tobias Christensen is, aki először edzőtáborozik csapatunkkal. Ez az első edzőtábora első csapatunkkal Pető Milánnak és Cserkuti-Németh Olivérnek, valamint fiatal kapusunknak, Gergely Rolandnak is, aki a vírusfertőzés miatt otthon maradó Dala Martin helyett utazott ki csapatunkkal.

A délutáni edzésen a taktika lesz a középpontban, kedden délelőtt a pihenés a regeneráció lesz a fókuszban, majd délután ismét a közeli edzőpálya felé vesszük az irányt - reményeink szerint ekkor már a napsugarak és a bárányfelhők lesznek többségben.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek