hu en
2023. Január 08. 20:40  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Megérkeztünk a horvátországi edzőtáborba

Zökkenőmentesen telt a buszút Novigradba, ahol hétfőn délelőtt és délután is edzés vár játékosainkra.

Nem sokkal 12 óra előtt indult útnak Székesfehérvárról, néhány perccel 18 óra után pedig megérkezett a horvátországi Novigradba csapatunk, ahol január 20-ig edzőtáborozik, ez idő alatt pedig a tervek szerint négy felkészülési mérkőzést is játszik majd.

A buszút zökkenőmentesen telt, Horvátotszág schengeni övezethez csatlakozása következtében már a határnál sem kellett várakoznia csapatbuszunknak, azonban déli szomszédunknál esős időjárás fogadta csapatunkat.

A vacsora elfogyasztása után játékosaink egy része kötetlenül dartsozott, valamint csocsózott, holnap pedig már két edzés vár együttesünkre a hoteltől pár perc sétára található edzőpályán. Első edzőmérkőzésünket szerdán, a Hajduk Split ellen játsszuk Porecben. Érdekesség, hogy első ellenfelünk is Novigradban, a mieinkkel azonos hotelben edzőtáborozik jelenleg.

A MOL Fehérvár FC utazókerete a horvátországi edzőtáborba:

Kapusok: Kovács Dániel, Emil Rockov, Gergely Roland
Mezőnyjátékosok: Nikola Serafimov, Kasper Larsen, Stopira, Kojnok Zsolt, Marcel Heister, Hangya Szilveszter, Bese Barnabás, Nego Loic, Fiola Attila, Alef, Peter Pokorny, Tobias Christensen, Lyes Houri, Menyhárt Zsombor, Pető Milán, Cserkuti-Németh Olivér, Kovács Bence, Dárdai Palkó, Schön Szabolcs, Lirim Kastrati, Funsho, Kenan Kodro, Szabó Levente

Dala Martin vírusfertőzés, Jevhen Makarenko kisebb gerincprobléma miatt egyelőre nem utazott el a csapattal.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek