hu en
2023. Január 08. 11:45  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Elindult a Vidi a horvátországi edzőtáborba

Akárcsak a tavaly nyári edzőtáborozás előtt, ezúttal is könnyed boxedzésen vettek részt játékosaink a Videoton Box Club meghívásának eleget téve, mielőtt elindult a csapat Horvátországba. 

Vasárnap reggel 9 órakor a Videoton Box Clubban találkoztak a játékosok és a szakmai stáb tagjai, és Kiliti Ferenc box edző irányításával, akárcsak tavaly nyáron, ezúttal is egy könnyed, jó hangulatú boxedzésen vett részt csapatunk.

Ezt követően a bEAT-ben közös csapatebéd következett, majd nem sokkal 12 óra előtt útnak indult a Vidi busza. Az úticél ezúttal a horvátországi Novigrad, ahol január 20-ig edzőtáborozik csapatunk. A tervek szerint a következő két hétben négy nemzetközi felkészülési meccs is vár a mieinkre.

Az edzőmérkőzéseink menetrendje:

Január 11., 14:00: MOL Fehérvár FC - Hajduk Split (Porec)
Január 14., 13:00: MOL Fehérvár FC - NK Osijek (Umag)
Január 18., 15:30: MOL Fehérvár FC - NK Domzale (Porec)
Január 19., 15:30: MOL Fehérvár FC - Radnicki Belgrád (Porec)

Az edzőmérkőzések kezdési időpontja és helyszíne változhat.

A MOL Fehérvár FC utazókerete a horvátországi edzőtáborba:

Kapusok: Kovács Dániel, Emil Rockov, Gergely Roland
Mezőnyjátékosok: Nikola Serafimov, Kasper Larsen, Stopira, Kojnok Zsolt, Marcel Heister, Hangya Szilveszter, Bese Barnabás, Nego Loic, Fiola Attila, Alef, Peter Pokorny, Tobias Christensen, Lyes Houri, Menyhárt Zsombor, Pető Milán, Cserkuti-Németh Olivér, Kovács Bence, Dárdai Palkó, Schön Szabolcs, Lirim Kastrati, Funsho, Kenan Kodro, Szabó Levente

Dala Martin vírusfertőzés, Jevhen Makarenko kisebb gerincprobléma miatt egyelőre nem utazott el a csapattal.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek