hu en
2022. December 26. 09:41  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2022 - JÚLIUS: Magabiztos továbbjutással kezdtük nemzetközi kupaszereplésünket

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2022 júliusában felkészülési meccsen legyőztük a török rekordbajnokot, az EKL-ben pedig sikerrel vettük az első megmérettetést.

2022 júliusában érkezett csapatunkhoz a Zalaegerszegtől az észak-macedón válogatott Nikola Serafimov, valamint kölcsönbe a Real Sociedadtól a szlovák U21-es válogatott csapatkapitánya, Peter Pokorny.

Július 3. és 14. között Ausztriában edzőtáborozott csapatunk, ahol felkészülési mérkőzésen, Kodro góljával 1-0-ra legyőztük a török rekordbajnok Galatasarayt. Sajnos az edzőtábor második napján súlyos sérülést szenvedett brazil középpályásunk, Alef.

A hónap végén a nemzetközi porondon megkezdtük szereplésünket, az Európa Konferencia Liga 2. fordulójában az odavágón 3-0-ra vertük a Gabala SC-t, akiket az azerbajdzsáni vereség ellenére is magabiztosan búcsúztattunk.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek