hu en
2022. November 14. 09:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: november 7-14.

Az NB I-es Kecskemét két döntetlent játszott a mögöttünk hagyott héten, mindkét meccsen pályára léptek Vidi-kölcsönjátékosok.

Az OTP Bank Ligában és a Merkantil Bank Ligában is újabb fordulókat rendeztek a mögöttünk hagyott héten, mi pedig megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott játékosai.

Az élvonalban szereplő Kecskemét kedden 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Puskás Akadémiával, Zeke Márió kezdőként végig a pályán volt, Szabó Levente a 81. percben állt be. A szombati játéknapon ismét döntetlent játszottak a Bács-Kiskun megyeiek, ezúttal a Zalaegerszeg otthonában végeztek gólnélküli döntetlenre. Zeke Márió ismét kezdett, a 12. percben sárga lapot kapott, a félidőben lecserélték, Szabó Levente a 67. percben lépett pályára.

A másodosztályú ETO FC Győr szerdán 1-0-ra alulmaradt hazai pályán a megyei rivális Mosonmagyaróvárral szemben, vasárnap pedig 1-1-et játszottak a Kozármisleny otthonában. Kovácsik Ádám sérülés miatt egyik mérkőzésen sem lehetett csapata keretében.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek