hu en
2022. November 14. 11:33  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
NYEREMÉNYJÁTÉK
Kisorsoltuk bérletes nyereményjátékunk főnyereményeit!

Meglepetés extra ajándékkal is készültünk a Das Sonnreich Thermenhotel Loipersdorf jóvoltából!

Első csapatunk számára a vasárnapi, Kisvárda elleni remek győzelemmel véget ért az őszi idény, így hétfő délelőtt kisorsoltuk bérletes nyereményjátékunk főnyeremenyeit. A korábban csapatunk edzőtáborának is otthont adó Das Sonnreich Thermenhotel Loipersdorf felajánlásából ráadásul egy meglepetés-nyereménnyel is készültünk - a festői szépségű vidéken fekvő, minden igényt kielégítő szálloda egy családi, kétéjszakás félpanziós pihenést ajánlott fel a bérletes Vidi-szurkolók számára! Az első kisorsolt emellé 50 000 forint értékű MOL-üzemanyagkártyával, valamint MOL Fehérvár FC ajándékcsomaggal is gazdagodott.

(Das Sonnreich Thermenhotel Loipersdorf)

Emellett kisorsoltuk a két másik főnyereményt is: az egyik szerencsés bérletes egy, az egész első keret által dedikált hazai mezt vehet majd magához egy MOL Fehérvár FC ajándékcsomag társaságában, míg a harmadik kisorsolt drukker egy csapat által aláírt adidas labdával és egy MOL Fehérvár FC ajándékcsomaggal lett gazdagabb.

A nyerteseket a játékszabályoknak megfelelően értesítettük a sorsolást követően. Köszönjük, hogy velünk játszottatok!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek