hu en
2022. Október 09. 18:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - Súlyos vereség hazai pályán a III. Kerületi TVE együttesétől

A vendégek az első félidőben egy perc alatt kétszer is betaláltak a kapunkba, valamint mindkét játékrész legvégén is sikerült gólt szerezniük, fiatal csapatunk 5-0-ás vereséget szenvedett. 

NB III Nyugati csoport, 2022-2023, Őszi szezon, 12. fordulóMeccs center 
0-5
(0-3)

MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Kojnok, Lencsés, Molnár (Csepregi 61), Horváth (Hodzic 46), Szendrei, Horváth, Menyhárt (Tóth Tamás Vid 46), Kovács (Sergej Vintonji 71), Babos Bence (Lehota 79), Berekali
Schuszter 13, Barczi 14, Fejes 45, Barczi 69, Kokenszky 90
III. Kerületi TVE:
Szmola -- Hegedüs (Tóth 77), Elek (Grabant 65), Preklet, Egerszegi (Szalai 54), Vankó, Kozics, Opavszky, Fejes (Kokenszky 65), Schuszter, Barczi (Kiss 77)
2022.10.09. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Borbás Bottyán AurélJuhász Szabolcs OlivérMolnár István

Györök Tamás fiatal együttese vasárnap délelőtt a jó formában lévő III. Kerületi TVE együttesét látta vendégül. A találkozóra természetesen kilátogatott a vendégek sportigazgatója, a Vidi korábbi csapatkapitánya, Juhász Roland is, valamint a helyszínen tekintette meg a meccset Elek Ákos is, akinek az öccse, Elek Bence ott volt az óbudaiak kezdőjében. 

Az első tíz perc kiegyenlített játékot hozott, majd a 13. minutumban Schuszter 18 méteres lövése talált utat a kapunkba (0-1). Rögtön a középkezdés után labdát szerzett a III. Kerületi TVE és a támadást Barczi Dávid fejezte be góllal (0-2). A folytatásban fölényben futballoztak a vendégek, de az újabb lehetőségig a 45. percig kellett várni. Ekkor sorozatban négy szögletet is elvégezhetett Aczél Zoltán csapata, az utolsó sarokrúgást követően Fejes András talált közelről a kapunkba (0-3).

A második félidőben mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a vendégeknek, a csereként pályára lépő Tóth Tamás Vid több alkalommal is helyzetbe került, azonban az újabb gólt ismét az óbudai alakulat szerezte, a 69. percben Barczi duplázott (0-4). A 84. minutumban Hodzic ugratta ki a 20. születésnapját vasárnap ünneplő Sergej Vintonjit, aki 15 méterről, jobb külsővel csak centikkel tekert a jobb felső sarok mellé. A lefújás előtt néhány másodperccel Kokenszky állította be a 0-5-ös végeredményt.

NB III-as csapatunk legközelebb jövő héten vasárnap délelőtt a Puskás Akadémia II otthonában lép pályára.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek