hu en
2022. Május 05. 17:19  -  Hermann Dorottya   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Bognár Petra bemutatkozott az U16-os válogatottban!

Petra korábban az U14-es régiós, és az U15-ös válogatottnak is tagja volt

A magyar női U16-os válogatott története első mérkőzését játszotta szerdán Telkiben, ellenfelük Németország U15-ös női nemzeti csapata volt. A találkozó 3-1-es német győzelemmel zárult, az eredménynél azonban sokkal fontosabb, hogy a lányok nemzetközi tapasztalattal gazdagodhattak - olvasható az MLSZ honlapján.

Schumi Dorottya, korábbi női válogatott labdarúgó, az U16-os válogatott szövetségi edzője egy Vidi-játékosnak is meghívót postázott, felnőtt csapatunk erősségének, Bognár Petrának pedig az 58. percben bizalmat is szavazott, így az NB II-es bajnoki címért versenyben lévő együttesünkben 12 meccsen egy gólt szerző Petra pályára léphetett az U16-os válogatott első hivatalos találkozóján.

Május második felében Szerbiában az UEFA fejlesztési tornáján vesz majd részt Schumi Dorottya csapata, ahol a szerbek mellett Skóciával és Szlovákiával mérkőzhetnek meg. Reméljük, Petra is tagja lesz a tornára utazó keretnek!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek