hu en
2022. Május 13. 11:45  -  Hermann Dorottya   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi UP: Bognár Petra ismét bekerült az U16-os válogatott keretébe

Felnőtt női csapatunk fiatal játékosára nemzetközi torna vár a válogatott színeiben, és az U14-es lányok is válogatott összetartásra készülhetnek.

Ahogyan már beszámoltunk róla, Bognár Petra bemutatkozott az U16-os leány válogatottban május elején a németek elleni találkozó alkalmával. Ezt követően a válogatott szövetségi edzője, Schumi Dorottya ismét számít fiatal játékosunkra, ugyanis a hét folyamán meghívta Petrát a hónap végén megrendezésre kerülő UEFA Development Tornára utazó keretbe is. A szerbiai tornán, május 20. és 26. között a magyar U16-os leány nemzeti csapat a házigazdák mellett Szlovákiával és Bosznia-Hercegovinával mérkőzik majd meg.

Az U16-os válogatottban nyújtott jó teljesítményével játékosunk kiharcolhatja, hogy nyár végétől az Eb-selejtezőkre készülő U17-es nemzeti együttesben is számoljanak vele.

A fiatalabb lányokra is fontos esemény várhat ebben a hónapban, ugyanis az U14-es nyugati régiós leány válogatott utolsó összetartása következik május végén Felcsúton, reméljük ezúttal is fiatal játékosaink részvételével. A kiválasztási folyamatban már az első forduló óta érdekelt hat játékosunk, Kovács Borbála, Hegyi Luca, Csanádi Kata, Hajdú Petra, Kovács Liza és Zuggó Boglárka a legutóbbi, ötödik összetartáson is jelen voltak. A májusi eseményt már csak a négy régió közös összetartása követi júniusban, innen kerül majd kiválagotásra az U15-ös válogatott kerete.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek