hu en
2022. Szeptember 28. 09:32  -  molfehervarfc.hu   -   MLSZ   -   Fotó: Puskás Akadémia
NŐI FUTBALL
Bognár Petra csereként játszott Skócia ellen

Az U17-es válogatott kétgólos vereséget szenvedett a skótoktól.

Csereként lépett pályára a felcsúti Puskás-pályán NB I-es női csapatunk erőssége, Bognár Petra. A 16 esztendős középpályás harminc percet kapott hétfőn a bizonyításra Skócia legjobbjai ellen. A találkozót a vendégek nyerték 5-3-ra.

– Látok fejlődést a támadójátékunkban, a védelmen viszont még csiszolni kell, sok az egyéni hiba. Fontos, hogy a selejtezőkre összeálljon a csapat, és már körvonalazódik, kik lesznek azok, akikre az Eb-selejtezőben is számítok majd októberben – nyilatkozott Schumi Dorottya szövetségi edző a mérkőzés után az MLSZ honlapján.

Magyarország-Skócia 3-5 (2-1)
Magyarország: Ascher Dóra – Krisztián Petra (Bánfi Gréta, 60.), Reszler Eszter, Gyánó Lili (Bognár Petra, 60.), Novák Luca – Sydney Koszo – Vincze Borbála, Sinka Napsugár (Murár Viktória, 60.), Kágyi Kíra (Berencsi Bernadett, 79.), Szarvas Sára – Suták Dorka (Petrovics Petra, 60.)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek