hu en
2022. Május 01. 14:30  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nagy sikere volt a Vidi-pontnak a Sportmajálison is

Május 1-jén többek között ügyességi játékokkal, színezőkkel, lufikkal és természetesen Stoplival vártuk az érdeklődőket.

Idén május elsején két év kényszerszünetet követően ismét megrendezték a Sportmajálist, melynek a MOL Aréna Sóstó környéke adott helyet.

A rendezvény 9 órakor felvonulással kezdődött, melyen a MOL Fehérvár FC utánpótlás-csapatai is részt vettek, ezt követően 10 órakor városunk polgármestere, dr. Cser-Palkovics András a MOL Aréna Sóstóban köszöntötte a majálisozókat, majd Székesfehérvár Sportjáért díjat adott át a Vidit már több mint 40 éve szolgáló Németh Jánosnak (a díjról bővebben itt olvashatsz).

Az egész napos program keretében Vidi-ponttal vártuk az érdeklődőket, akik kabalaállatunkkal, Stoplival, valamint leány csapataink játékosaival is találkozhattak, fotózkodhattak, valamint értékes nyereményekért ügyességi játékokon is részt vehettek. A lányok mini toborzót és bemutatókat tartottak, valamint segítettek a gyerekeknek a színezők kitöltésében és az arcfestésben is.

A majális alatt végig nagy sikere volt a Vidi-pontnak, emellett a VidiShop és a Vidi Múzeum is várta az érdeklődőket.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek