hu en
2022. Április 28. 09:30  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Rus Adrián: "A negyedik hely megszerzése lebeg a szemünk előtt"

Román válogatott védőnk szerint mindenkitől maximális koncentrációra lesz szükség, hogy sikerüljön legyőzni a Debrecent.

"Az elmúlt öt bajnokin háromszor győztünk és kétszer játszottunk döntetlent, ezt a formát kell átmentenünk a szezon utolsó négy mérkőzésére is amellett, hogy játékban természetesen mindig szeretnénk előrelépni. A célunk egyértelműen az, hogy elérjük a negyedik helyet, ami a Ferencváros kupagyőzelme esetén nemzetközi kupaindulást érne, most mindenki szeme előtt ez lebeg. A Debrecen az elmúlt két hazai bajnokiján mindössze egy gólt kapott, így látható, hogy erős ellenfelünk lesz szombaton, akiknek szeretnénk visszavágni a februári vereségért. Mindenkitől maximális koncentrációra lesz szükség, a védelemben pedig szeretnénk kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést" - nyilatkozta a DVSC elleni szombati bajnoki előtt hátvédünk, Rus Adrián.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek