hu en
2022. Április 29. 18:03  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vad II István vezeti a debreceni mérkőzésünket

A 42 éves sporttárs eddig két bajnokit vezetett csapatunknak a szezonban, az egyiket ősszel pont a DVSC ellen.

Vad II István 1979. május 30-án született Vecsésen. Gyermekkorában a Rákosmenti TK-ban kezdett futballozni, majd a Ferencváros, végül a BVSC ifjúsági csapataiban szerepelt, de viszonylag fiatalon abba is hagyta a labdarúgást és a játékvezetéssel kezdett el foglalkozni. 2007-től tagja a FIFA nemzetközi játékvezetői keretének és 2010-től bekerült a Bajnokok Ligájában foglalkoztatott játékvezetők közé is.

A 2021/2022-es szezonban eddig két bajnoki mérkőzést vezetett a Vidinek, október elején, a bajnokság 8. fordulójában a DVSC otthonában 1-1-re végződött találkozónkon fújta a sípot, majd január végén, a 18. fordulóban a Puskás Akadémia ellen, idegenben 1-0-ra elveszített mérkőzésünkön is ő dirigált.

A játékvezetőként 271. NB I-es bajnokijára készülő Vad II István asszisztensei Tóth II Vencel és Buzás Balázs lesznek, a tartalék-játékvezetői feladatokat pedig Berke Balázs látja majd el a szombaton 19:30-kor kezdődő debreceni mérkőzésen.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek