hu en
2022. Április 02. 20:18  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nego Loic: "Hittünk magunkban, ez volt a kulcs a fordításhoz"

Három gólpasszt adó játékosunk annak örült a legjobban a Kisvárda legyőzése után, hogy a lefújás után együtt ünnepelhettük a szurkolókkal a sikert.

"Boldogok vagyunk, hiszen egy hosszabb sikertelen sorozat után sikerült két bajnokit nyernünk egymás után. Különleges mérkőzés volt a mai, az elején kaptunk három gyors gólt, amit biztosan ki kell elemeznünk majd a jövő héten, de utána nem adtuk fel, hittük magunkban, ez volt a kulcs a fordításhoz. A családom is itt volt a mérkőzésen, miattuk és a szurkolók miatt is nagyon fontos volt számomra a mai győzelem, most pedig az a célunk, hogy ezt a magabiztosságot fenntartsuk a következő hetekre is. Eddig még csak edzésen fordult elő, hogy három gólpasszt adtam, ahogy nyolcgólos mérkőzésben sem volt még részem, de ehhez a mai sikerhez minden pályán lévő játékos nagyon sokat hozzátett. A három gólpasszom és az öt gólunk ellenére számomra a mai nap legszebb pillanata az volt, hogy a lefújás után együtt ünnepelhettük a szurkolóinkkal a győzelmet" - nyilatkozta a Kisvárda elleni 5-3-as siker után Nego Loic.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek