hu en
2022. Február 17. 09:10  -  Hermann Dorottya   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kiütéssel nyert női csapatunk a bajnoki rajton

Női felnőtt csapatunk számára már elkezdődött a bajnokság, utánpótlás-csapataink edzőmérkőzéseket játszottak a hétvégén. 

Női NBII, Nyugati Csoport, 16. forduló

2022.02.12. 15:00 MOL Fehérvár FC - Airnergy FC 9:0 

Női felnőtt csapatunk hazai pályán az Airnergy elleni sima győzelemmel kezdte meg a bajnokság tavaszi szezonját. A kilencgólos sikerhez a vendégek öngólja mellett Pécsi Dóra és Földvári Fanni három-három, Szehofner Vivien és Forró Kata pedig egy-egy góllal járultak hozzá. 

Utánpótlás edzőmérkőzések:

Móri SE felnőtt - MOL Fehérvár FC U19 2:3

MOL Fehérvár FC U19 - UFC Gyömrő felnőtt 4:0

U19-es csapatunk két, Megye I-ben szereplő felnőtt együttessel mérkőzött meg a héten, szerdán a Móri SE otthonában aratott 3-2-es győzelmet, hétvégén pedig a Gyömrőnek vágtak négy gólt. Szombaton már a bajnokságot kezdik meg U19-eseink Kecskeméten.

MOL Fehérvár FC U17 - Újpest FC U17 1:0

U17-es együttesünk a bajnokság kiemelt csoportjában szereplő Újpest FC-t győzte le 1-0 arányban.

MOL Fehérvár FC U16 - Újpest FC U16 3:0

Szintén az Újpest csapatát fogatda és győzte le U16-os együttesünk a bajnoki rajt előtti főpróbán. Csapatunk február 19-én a Puskás Akadémia ellen játsza első idei tétmeccsét az U16-os bajnokság legerősebb, A csoportjában.

Újpest FC U15 - MOL Fehérvár FC U15 3:3

Újpesten játszott 3-3-as döntetlent U15-ös csapatunk.

MOL Fehérvár FC leány U14 - Gyirmót SE Győr leány U14 4:4

U14-es leányaink a Gyirmóttal játszottak gólgazdag döntetlent hazai pályán. 

U11 Májer Lajos Emléktorna

Vasárnap U11-es együttesünk két csapattal a saját rendezésű Májer Lajos emléktornán vett részt. Piros mezben futballozó játékosaink fehér csapatunk mellett a Honvédot, a Vasast és az Illés Akadémiát legyőzve a negyedik, míg fehér csapatunk az Illés Akadémiát legyőzve a 8. helyen zárt.

U10 Wollek Tibor Emléktorna

U10-es korosztályunkat szombaton a Wollek Tibor Emléktornán szintén 2 csapat képviselte, az egymás elleni párharcot pirosban játszó együttesünk nyerte, amely emellett a Fradi és a későbbi ezüstérmes Vasas ellen döntetleneket elérve 1-1 pontot szerzett, így végül a 7. helyen végzett, fehér mezes csapatunk pedig végül a 8. helyen zárta a tornát. 

U12-es, U13-as, és U14-es valamint U16-os és U19-es leány csapataink nem léptek pályára a hétvégén. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek