hu en
2022. Január 28. 15:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Gundel-Takács Bence és Horváth Barnabás kölcsönben folytatja

Kapusunk Horvátországban, fiatal középpályásunk pedig Budaörsön bizonyíthat tavasszal.

A két klub pénteki megállapodása alapján a 2021/2022-es szezon végéig kölcsönben a horvát másodosztály hatodik helyén telelő NK Jarunban szerepel kapusunk, Gundel-Takács Bence.

A hálóőr a jelenlegi szezonban hét NB III-as bajnokin védte második csapatunk kapuját, a 2020/2021-es idényben - kölcsönben - 29 NB II-es bajnokin játszott az ETO FC Győr színeiben, azt megelőzően pedig nyolszor lépett pályára második együttesünkben.

Klubunk megállapodott továbbá az NB II-es Budaörssel Horváth Barnabás kölcsönadásáról. 2002-es születésű, saját nevelésű középpályásunk eddig a Vidi második csapatának volt alapembere, az ősz folyamán 17 bajnokin lépett pályára és kétszer vette be az ellenfél kapuját.

Az őszi idényhez hasonlóan, kooperációs megállapodás keretében tavasszal is Budaörsön és a Vidiben is pályára léphet az ősszel három NB I-es bajnokin is lehetőséget kapó Kojnok Zsolt és fiatal kapusunk, Dala Martin.

Mindannyiuknak sok sikert kívánunk a tavaszi idényre!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek