hu en
2022. Január 28. 12:15  -  Óházy Bálint   -   molcsapat.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Interjú Kenan Kodróval a molcsapat.hu-n

A bajnokság tavaszi rajtja előtt készített interjút házi gólkirályunkkal a molcsapat.hu stábja.

Remekül sikerült az ősz 2021 nyarán szerződtetett csatárunknak, Kenan Kodrónak: 9 góljával csapatunk házi góllövőlistájának élén áll, a bajnokság legeredményesebb gólszerzői között pedig holtversenyben a harmadik helyet foglalja el.

“Jól sikerült az őszi szezonom, de nem lehetek elégedett, mert a csapatnak voltak gondjai, és csak a negyedik helyen zártuk az őszt. Ennél többet akartunk, de úgy gondolom, jól sikerült a téli felkészülésünk, és az egész csapat feltüzelve várja a tavaszi rajtot - nyilatkozta a molcsapat.hu-nak Kenan Kodro, aki előre is tekintett. - Nem nézzük a tabellát, nem foglalkozunk a többi csapattal, csak magunkra akarunk koncentrálni, és lépésről lépésre haladni előre. Nem azzal kell most foglalkoznunk, hogy hány meccs van hátra, és kiket van lehetőség utolérni, hanem azzal, hogy a játékunk idegenben is olyan meggyőző legyen, mint hazai pályán. Jó csapatunk van, tele vagyunk kiváló játékossal, és a téli érkezők is minőségi futballisták, biztos vagyok benne, hogy nagyon jó tavasz vár ránk. Izgalmas tavasz áll előttünk! Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, de optimistán várjuk a rajtot. Remélem, nekem is hasonlóan erősre sikerül a szezon második fele, mint az első, már csak azért is, mert a legjobb Kodrót még nem is láthatták a Vidi szurkolói. Tavasszal megmutatom őt is."

A teljes interjút, melyben támadónk a téli felkészülésről is beszélt, elolvashatod ide kattintva a molcsapat.hu-n.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek