hu en
2021. December 06. 13:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk az MTK elleni mérkőzésre

A teljes árú belépő elővételben 10%-os kedvezménnyel 1620 forintba, a kedvezményes jegyek elővételben, ugyancsak 10%-os kedvezménnyel 1080 forintba kerülnek, 14 év alatt pedig ingyen lehet megtekinteni az MTK - Vidi bajnokit.

Csapatunk december 11-én, szombaton 19:30-kor az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az MTK vendégeként lép pályára az OTP Bank Liga NB I 16. fordulójában.

Jegyvásárlás

Munkanapokon a VidiShopban 10:00-17:30 óra között (13:00 és 13:30 óra között ebéd szünet miatt zárva) tudjátok személyesen megvásárolni elővételben a belépőjegyeteket 10%-os kedvezménnyel. Jegyvásárláshoz nincs szükség klubkártyára és személyes adatokat sem kell megadni. Természetesen a teljes árú, illetve a diák- és nyugdíjas belépőket online is megvásárolhatjátok ugyancsak 10%-os kedvezménnyel!

A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

A stadion kapuit a mérkőzés napján a találkozó előtt két órával, 17:30-kor nyitják ki. A meccs napján a stadion vendégpénztára csak abban az esetben fog kinyitni, ha elővételben nem fogy el az összes vendégjegy. A vendégpénztár ebben az esetben a meccs kezdete előtt 3 órával, 16:30-kor nyit ki. 

A meccs napján a helyszínen a teljes árú vendégjegy 1800 forintba kerül, míg a kedvezményes diák- és nyugdíjas belépő ára 1200 forint - ez utóbbi feltétele az érvényes diákigazolvány, vagy a 65. életév betöltése. 14 év alatti gyerekek részére 0 forintos regisztrációs jegyet kell váltani, erre viszont online nincs lehetőség, csak személyesen a VidiShopban, vagy a mérkőzés napján a vendégpénztárban.

Szurkolóink parkolni a környező utcákban tudnak, a stadion vendégszektorában lévő büfé pedig üzemelni fog. A Vidi-szurkolók beléptetése a Sport utca - Százados utca sarkán található 3-as számú beléptetőkapun történik, innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor. Azon szurkolóink, akik vonattal érkeznek a szombati mérkőzésre, csatlakozhatnak az RBD-hez is, akik a 16:18 órakor induló menetrendszerinti járattal indulnak majd Budapestre, és Kelenföldön szállnak majd le a szerelvényről.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek