hu en
2021. December 06. 09:50  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
December 23-ig minden nap nyitva tart a VidiShop

Ajándékboltunk az idei adventi időszakban is széles választékkal várja a drukkereket.

Vasárnap gyújtottuk meg a második adventi gyertyát, közeledik tehát az év sokak által legjobban várt ünnepe, a karácsony. Amennyiben vidis ajándékkal lepnétek meg családtagjaitokat, barátaitokat, akkor az adventi időszakban, ahogy azt a korábbi években már megszokhattátok, a VidiShop ünnepi nyitvatartás szerint üzemel.

December 23-ig minden nap - szombaton és vasárnap is - sok szeretettel vár benneteket ajándéküzletünk a MOL Aréna Sóstóban 10:00 és 17:30 (ebédszünet 13:00-13:30) között.

Fontos információ, hogy a vidishop.hu-n csak a december 19-én éjfélig leadott futárszolgálatos rendeléseket tudjuk karácsonyig teljesíteni.

Legyen idén is piros-kék ajándék a fa alatt!

A december 20-a és jövő év január 16-a között leadott webshopos megrendeléseket 2022. január 17-e után tudjuk teljesíteni. A VidiShop 2021. december 24-től 2022. január 16-ig zárva tart majd. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek