hu en
2021. Február 04. 08:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Az FTC otthonába látogatunk vasárnap este

Ősszel 1-1-es döntetlent játszottunk a zöld-fehérekkel a MOL Aréna Sóstóban. 

Vasárnap este 18:30-kor a Ferencváros otthonába látogat csapatunk. Az FTC az eddigi 19 bajnokijából 14-et megnyert, 4 döntetlen mellett pedig 1 alkalommal szenvedett vereséget, így az első helyről várja a találkozót. A DVTK 2021. január 20-án 1-0-ra nyert a Groupama Arénában, vasárnapi ellenfelünk ezt megelőzően 61 NB I-es meccsen maradt veretlen hazai pályán.

Az FTC ősszel nem csak a bajnokságban teljesített jól, de a Bajnokok Ligája csoportkörébe is bejutott, ahol a Juventus, a Barcelona és a Dinamo Kijev ellen szerepelt. A téli átigazolási időszakban eddig három játékos távozott a zöld-fehérektől: Abraham Frimpong, Varga Roland és Csonka András. Gera Dániel, Katona Máté, Henry Wingo és Samy Mmaee személyében pedig négy labdarúgó érkezett az Üllői útra. 

A tavaszi szezont nem kezdte olyan jól a Ferencváros, mint ahogy ősszel szerepelt, a már említett DVTK elleni hazai vereségen kívül Budafokon ugyan nyertek 3-0-ra, azonban a Kisvárda és a Puskás Akadémia is pontot tudott rabolni az FTC-től, mindkét együttes 1-1-es döntetlent játszott a Ferencvárossal. Legutóbb szerda este az Újpest FC otthonában magabiztos, 4-0-ás ferencvárosi siker született. 

Az FTC lőtte utánunk a második legtöbb gólt (40) a bajnokságban és a legkevesebbet kapta (10). A csapat legeredményesebb játékosa ebben az idényben az NB I-ben Nguen Tokmac, aki 7 gólnál jár. 

Az összecsapásról a molfehervarfc.hu oldalon élő, szöveges tudósítást olvashattok, az M4 Sport+ csatornán és az m4sport.hu weboldalon pedig élőben nézhetitek a meccset!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek