hu en
2021. Február 07. 07:30  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Csak maximális koncentrációval és alázatos játékkal lehetünk sikeresek"

Vezetőedzőnk bízik benne, hogy a csapat kilábal a hullámvölgyből.

Az OTP Bank Liga 20. fordulójában a Ferencvárosi TC otthonába látogatunk vasárnap este. Az FTC 13 pontos előnnyel áll a bajnoki tabella élén, 14 győzelem, 4 döntetlen és csupán egyetlen vereség szerepel a nevük mellett. Aktuális ellenfelünk az előző fordulóban 4-0-ra múlta felül az Újpestet idegenben, a legutóbbi egymás elleni összecsapásunk 1-1-es döntetlennel ért véget október végén, a MOL Aréna Sóstóban.

Márton Gábor:

"Rangadót játszunk vasárnap este, a tabella élén álló FTC-vel találkozunk. Voltak gondjaink az elmúlt hetekben, több mérkőzésünk sem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Hullámvölgybe kerültünk, az ilyesmi sajnos minden csapat életében előfordul. Hiszünk magunkban, szeretnénk a pályán megmutatni, hogy kifelé jövünk ebből a hullámvölgyből. Az biztos, hogy csak maximális koncentrációval és alázatos játékkal lehetünk sikeresek" - nyilatkozta honlapunknak vezetőedzőnk a mérkőzés előtt.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek