hu en
2020. November 16. 16:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A kilencedik helyezett DVTK-t fogadjuk vasárnap

A találkozó 17.00-kor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban - zárt kapuk mögött.

Az OTP Bank Liga 11. fordulójában a DVTK látogat Sóstóra. Feczkó Tamás együttese a bajnokság első harmadának utolsó meccse előtt a táblázat kilencedik helyén áll. A legutóbbi fordulóban játék nélkül kapták meg a pontokat az Újpest ellen, mivel a fővárosi együttes nem tudott kiállni a mérkőzésre a koronavírus okozta megbetegedések miatt. 

Eddig három győzelem (ebben természetesen benne van az Újpest ellen megállapított 3-0 is), egy döntetlen és öt vereség szerepel a nevük mellett, 14 gólt szereztek és 14-et kaptak. Legeredményesebb játékosaik Stefan Drazic és Molnár Gábor, mindketten háromszor találtak be eddig az ellenfelek hálójába. Az FTC elleni bajnokijuk elmaradt augusztusban, ezt egy későbbi időpontban pótolják majd. Idegenben háromszor játszottak eddig a szezonban, mindháromszor kikaptak - először szeptemberben Zalaegerszegen, majd októberben Budafokon, végül novemberben Kisvárdán.

A MOL Magyar Kupában - hozzánk hasonlóan - ott vannak a legjobb 32 között, ahol a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei I. osztályú bajnokságot 100 százalékos teljesítménnyel vezető Tarpa SC-vel találkoznak februárban. Az előző körben az NB II-es Békéscsabát verték idegenben 3-0-ra, azt megelőzően pedig az NB III-as Balassagyarmatot 2-0-ra - szintén idegenben.

Legutóbb idén márciusban láttuk vendégül a Diósgyőrt, akkor 1-1-es döntetlen született.

Ezúton is felhívjuk figyelmeteket, hogy a vasárnap 17.00-kor kezdődő MOL Fehérvár FC - DVTK bajnokit zárt kapuk mögött rendezzük, kérünk benneteket, ne induljatok el a mérkőzésre, mert nem fogtok tudni belépni a stadionba!

Az összecsapásról a molfehervarfc.hu oldalon élő, szöveges tudósítást olvahattok, az M4 Sporton és az m4sport.hu weboldalon pedig élőben nézhetitek a meccset!

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek