hu en
2020. Október 22. 18:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói infók a gárdonyi MOL Magyar Kupa-mérkőzésre

A vendégpénztár 11.30-kor nyit október 28-án, a teljes árú jegy 700 forintba, a nyugdíjas jegy 500 forintba kerül majd, 14 év alatt ingyenes a belépés.

Csapatunk október 28-án, szerdán 12.30-tól az NB III-as Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vendége lesz a MOL Magyar Kupában. A tét a legjobb 32 közé jutás, a párharc egy mérkőzésen dől el.

A mérkőzésre az Agárdi Parkerdő Sport és Szabadidő Központban kerül sor, szurkolóinkat külön pénztár várja, ahol a teljes árú jegyet 700 forintért, a nyugdíjas jegyet 500 forintért vásárolhatják meg, a 14 év alattiak pedig ingyen tekinthetik meg a találkozót. A vendégpénztár 11.30-tól tart majd nyitva szerdán. Felhívjuk figyelmeteket, hogy elővételes jegyvásárlásra ezúttal nincs lehetőség.

Parkolni a sportközpont parkolójában és a Széchenyi utcában tudtok érkezési sorrendben. A sorompón áthaladva büfé várja a kilátogató szurkolókat.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek