hu en
2020. Október 28. 15:29  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Amiért jöttünk, elértük"

A két vezetőedző értékelése a MOL Magyar Kupa-mérkőzés után.

Márton Gábor:

"Amiért jöttünk, elértük, a továbbjutás volt a célunk, emellett ismét szerettünk volna lehetőséget adni néhány fiatal játékosunknak is. A fiatalok élni tudtak a bizalommal, megmutatták, mire képesek. Természetesen örülünk a továbbjutásnak, de innentől kezdve csakis a következő feladatra koncentrálunk, szombaton a Ferencváros látogat a MOL Aréna Sóstóba."

Balogh Zsolt:

"Minden téren elégedettek lehetünk a látottakkal, szervezetten, kulturáltan futballoztunk, gólt is sikerült szereznünk, egyedül az ellenfél pontrúgásainál voltunk bizonytalanok. Véleményem szerint olyan sok gólt nem kaptunk, holott ellenfelünknek számos lehetősége volt a gólszerzésre. Dicsőség, hogy a legjobb 64-ig jutottunk a MOL Magyar Kupában, megyünk tovább, jövőre újra meglesz a lehetőségünk a kupaszereplésre, de most már a következő bajnoki mérkőzésre koncentrálunk."

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek