hu en
2020. Október 19. 15:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Új időpontban a Vidi - FTC rangadó

Az eredetileg november 1-re, vasárnap 16.00-ra kiírt találkozót október 31-én, szombaton 19.30-kor rendezzük.

Az OTP Bank Liga 2020-2021-es szezonjában a 9. fordulóra sorsolták ki a MOL Fehérvár FC - FTC bajnoki rangadót, aminek eredetileg november 1-jén, 16.00-tól adott volna otthont a MOL Aréna Sóstó.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) határozata értelmében a találkozó új időpontban kerül megrendezésre, mégpedig október 31-én, 19.30-tól.

Előzmények

Székesfehérvár polgármestere, Dr. Cser-Palkovics András korábban azzal a kéréssel fordult a klubokhoz, hogy a mérkőzést ne Mindenszentek napján játsszák le a csapatok, mivel a MOL Aréna Sóstó szomszédságában három köztemető is található, így kegyeleti okokból és a várhatóan nagy forgalom miatt sem lenne szerencsés az időpont. A két klub közös kérvényt nyújtott be az MLSZ-hez, hogy a találkozót szombaton rendezhessük, a Szövetség pedig elfogadta a változtatási kérelmet.

A jegyinformációkat ide kattintva olvashatod!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek