hu en
2020. Október 13. 09:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ELLENFÉL-LES
A tizedik helyen álló Honvédhoz látogatunk vasárnap

Kétszer győztek, háromszor kikaptak eddig a kispestiek a bajnokságban.

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Budapest Honvéddal találkozunk a piros-feketék ideiglenes otthonában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, a mérkőzés vasárnap 17.00-kor kezdődik.

A kispestiek az eddigi 6 körből 5-ször léptek pályára (a PAFC elleni összecsapásukat később pótolják), háromszor kikaptak (az MTK-tól idegenben 3-1-re, a Kisvárdától 2-1-re otthon, az Újpesttől szintén 2-1-re otthon), kétszer nyertek (Diósgyőrben és Zalaegerszegen is 4-2-re), így a tízedik helyen állnak. 11 gólt szereztek, ugyanennyit is kaptak, legeredményesebb játékosuk Gazdag Dániel 3 találattal.

A Honvédot nyár óta irányítja Bódog Tamás, a korábbi alapcsapatból már nem játszik náluk többek között Davide Lanzafame, Tonci Kukoc, Amadou Moutari vagy Patrick Ikenne-King, érkezett viszont Zsótér Donát, Tamás Krisztián, Balogh Norbert és Baráth Botond.

Az Európa Ligában két kört ért meg a Kispest nyáron, a finn Inter Turku ellen hosszabbításban jutottak tovább az első selejtezőkörből, majd 2-0-ra kikaptak a svéd Malmőtől és búcsúztak.

A Magyar Kupába - hozzánk hasonlóan - a legjobb 128 között kapcsolódtak be, az NB III-as Tiszaújváros otthonában 7-1-re győztek, a következő játéknapon a Megyei I.osztályú Csácsbozsok-Nemesapáti együtteséhez utaznak.

Az előző szezonban kétszer is játszottunk a Budapest Honvéddal az MTK-pályán, 2019 őszén 1-0-ra győztünk, 2020 tavaszán 1-1 lett a végeredmény.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek