hu en
2020. Október 04. 23:30  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Rúgj egy gólt és megtanulsz focizni"

A két vezetőedző értékelte a Vidi - Újpest bajnokit.

Márton Gábor:

"Tartottunk egy kicsit a mérkőzéstől a csütörtöki EL-kiesés után, az utazás és a karantén sokat kivett a csapatból. Azonban a játékosok kiváló választ adtak, az elejétől fogva irányították a mérkőzést, rendkívül jól játszottak. Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, ennek ellenére az első gól viszonylag sokat váratott magára. A vezető gólunk után végre kiszakadt az a bizonyos gólzsák. A régi mondás, miszerint: rúgj egy gólt és megtanulsz focizni, megállta a helyét a mai mérkőzésen. Az első gól után még agresszívabb és még agilisabb játékot kezdtünk el játszani, innentől kezdve pedig futószalagon jöttek a helyzetek. Összességében megerdemelten győztünk ilyen arányban" - nyilatkozta vezetőedzőnk.



Predrag Rogan:

"Igazság szerint nem lehet túl sok mindent hozzáfűzni a mai mérkőzéshez. Gratulálok a MOL Fehérvárnak és Márton Gábornak a fölényes győzelemhez. Ma este a csapat szenvedély és győzni akarás nélküli játékot produkált, szomorú nap volt számunkra és a szurkolóink számára is. Minden párharcot elvesztettünk, nem voltunk koncentráltak, nem fókuszáltunk megfelelően a játékra, nem használtuk ki az adódó lehetőségeinket. A csatáraink elvesztették a labdákat, a védőink pedig nem tudták felvenni a versenyt a fehérvári csatárokkal. Csúfos a vereség, még annak ellenére is, hogy az első félidő után, még 0-0-val mentünk a szünetre. A jövőben bátrabbnak kell lennünk, vissza kell találnunk a győzelem útjára" - fogalmazott az újpestiek vezetőedzője.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek