hu en
2020. Október 04. 08:30  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Csak a győzelem az elfogadható eredmény"

A csütörtöki Európa Liga-mérkőzés után folytatódik az NB I-es pontvadászat a Vidi számára.

Márton Gábor bízik abban, hogy megfelelő mennyiségű idő állt rendelkezésre a regeneráció szempontjából, így vasárnap este újra ereje teljében láthatjuk a csapatot az Újpest ellen futballozni hazai pályán. A nyári felkészülés során - szintén a MOL Aréna Sóstóban - sikerült legyőznünk a lila-fehéreket 1-0-ra. A mostani mérkőzés már éles meccs lesz, győzelem esetén, valamint az FTC - Puskás Akadémia találkozó eredményének függvényében, akár a tabella élére is ugorhat csapatunk a nap végén.

"A legfontosabb feladatunk az volt a napokban, hogy talpra álljunk és regenerálódjunk a csütörtöki EL-mérkőzés után. Frissítenünk kell a csapaton, ez a kulcsa annak, hogy megnyerjük az Újpest elleni találkozót, hazai pályán természetesen csak a győzelem az elfogadható eredmény. Szerencsére minden játékosra számíthatok, nincs hiányzónk a csütörtöki mérkőzéshez képest. Az utazás és a csütörtöki meccs jó adag energiát kivett belőlünk, sok időnk nincs a felkészülésre, de meg fogjuk oldani a feladatot" - nyilatkozta Márton Gábor.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek