hu en
2023. Május 22. 10:38  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szép szezont zárt le vasárnap női NB I-es csapatunk

Gajdóczi Tibor együttese a 9. helyen végzett első élvonalbeli idényében.

Vasárnap 14:00 órára szépszámú szurkolósereg gyűlt össze a MOL Aréna Sóstó főlelátóján, hiszen a szezon utolsó, bajnoki mérkőzésén a stadionban fogadta a szombathelyi Haladás Viktóriát a Vidi női csapata.

A piros-kék hölgyeknek valódi tétje nem volt az összecsapásnak, hiszen az már korábban eldőlt, hogy a 9. helyen végeznek a bajnokságban Pécsi Dóráék. A találkozó végül egy 58. percben szerzett szombathelyi fejesgóllal dőlt el, de a fókusz ezen a délutánon nem az eredményen volt, hanem azon, hogy közösen megünnepelhettük, hogy a következő szezonban is az NB I-ben szerepel a Vidi női csapata!

Gratulálunk a játékosoknak és a szakmai stábnak a sikeres első élvonalbeli szezonhoz!

MOL Fehérvár FC – Haladás Viktória 0-1 (0-0)
Simple Női Liga, 22. forduló, MOL Aréna Sóstó

Vidi: Terestyényi (Németh N., 84.) –  Romanoczki, Tenyei-Tóth, Jánosi, Simon, Szabó B., Földvári (Pál, 76.), Kozma (Balla, 85.), Farkas (Kántor, 84.), Pécsi, Szehofner (Szombati, 85.)

Gólszerző: Kis (58.).

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek