hu en
2023. Május 22. 16:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Ingyenes szurkolói buszok indulnak a Vasas elleni mérkőzésre!

Az utolsó fordulóban szombaton, 20:00 órakor lépünk pályára Angyalföldön.

Klubunk ingyenes szurkolói buszokat indít a szombaton 20:00 órakor kezdődő Vasas FC - MOL Fehérvár FC bajnoki mérkőzésre. Amennyiben csapatunk megnyeri a találkozót, biztos, hogy a 2023/2024-es szezonban is az NB I-ben szereplünk majd. 

A buszok indulásához a gyülekező szombaton 17:30-kor lesz a megszokott helyen (Székesfehérvár, Munkaügyi Központ, parkoló - Piac tér), a különjáratok 17:45-kor startolnak a főváros felé. A különjárat ingyenes, de kizárólag azon szurkolóink tudnak majd felszállni, akik a hét folyamán a MOL Aréna Sóstóban található 1-es jegypénztárban (nyitva tartás: hétfőn 16:00 és 18:00 óra között, szerdán 13:00 és 18:00 között, pénteken 10:00 és 15:00 között) kiváltják rá a regisztrációs jegyet. A helyek korlátozottan állnak rendelkezésre, kérjük szurkolóinkat, hogy, aki igénybe kívánja venni a buszjáratot, időben váltsa meg jegyét a jegypénztárban. A buszok a lefújás után, várhatóan 22:30-kor indulnak vissza Székesfehérvárra. Egy szurkoló maximum két buszjegyet igényelhet. Kérjük csak akkor váltsd ki a jegyet a buszra, amennyiben tényleg eljössz a mérkőzésre.

A klub által indított szurkolói buszoknak a BRFK közbiztonsági kísérést biztosít az M1-M7 bevezető szakaszán lévő Shell benzinkúttól. Gyülekező 18:30-tól , indulás 18:45-kor. Aki személyautóval utazik a mérkőzésre szurkolni, nyugodtan csatlakozzon, így együtt érkezhet majd meg a többi Vidi-szurkolóval a találkozó helyszínére.

A vendégszektorba érvényes belépők elkeltek, a Vasas FC pedig jelezte, hogy nem tud további jegyeket biztosítani a Vidi-szurkolók számára, valamint kérik szurolóinkat, hogy senki ne vegyen jegyeket a hazai szektorokba, ugyanis (idézet következik a Vasas honlapjáról) "amennyiben a hazai nézők számára fenntartott szektorok beléptetési pontjaihoz a vendégcsapattal azonos ruházatot (mez, sál, sapka, stb.) viselve érkeznek, úgy a biztonsági szolgálat a mérkőzésre történő belépést minden esetben megtagadja. Amennyiben a hazai szektorokba belépve kerülnek elő a vendégcsapattal azonos ruházatok vagy szurkolói eszközök, akkor a biztonsági szolgálat munkatársai az érintett drukkereket kivezetik a rendezvényről. Fenti esetekben a megváltott jegyek árát nem áll módunkban visszatéríteni." 

Legyünk ott minél többen az Illovszky Rudolf Stadion vendégszektorában és szurkoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá, Vidi!

CÍMKÉK
2022-2023 OTP Bank Liga Vasas FC - MOL Fehérvár FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek