hu en
2023. Május 22. 16:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Ingyenes lesz a belépés a vendégszektorba szombaton! - Elkeltek a belépők!

Frissítés (05.22., 21:30): Elfogytak a vendégszektorba érvényes jegyek! A hazaiak kérik a Vidi-szurkolókat, hogy ne vegyenek belépőket a Vasas-szektorokba, mert érvényes jegy birtokában is megtagadhatják a belépést tőlük.

Szombaton 20:00 órakor zárja az OTP Bank Liga 2022/2023-as szezonját csapatunk a Vasas FC otthonában. Amennyiben megnyeri a találkozót Bartosz Grzelak együttese, nem kell számolgatnunk, és biztossá válik az, hogy az élvonalban szerepel a következő idényben is a Vidi.

Frissítés (05.22., 21:30): Elfogytak a vendégszektorba érvényes jegyek! Köszönjük! Klubunk további jegyeket kért a Vasas FC-től a Vidi-szurkolók számára, amennyiben a házigazdák további szektort tudnak biztosítani számunkra, értesítjük majd szurkolóinkat.

Frissítés (05.23., 10:00): A Vasas FC jelezte, hogy nem tud további jegyeket biztosítani a Vidi-szurkolók számára, valamint kérik szurolóinkat, hogy senki ne vegyen jegyeket a hazai szektorokba, ugyanis (idézet következik a Vasas honlapjáról) "amennyiben a hazai nézők számára fenntartott szektorok beléptetési pontjaihoz a vendégcsapattal azonos ruházatot (mez, sál, sapka, stb.) viselve érkeznek, úgy a biztonsági szolgálat a mérkőzésre történő belépést minden esetben megtagadja. Amennyiben a hazai szektorokba belépve kerülnek elő a vendégcsapattal azonos ruházatok vagy szurkolói eszközök, akkor a biztonsági szolgálat munkatársai az érintett drukkereket kivezetik a rendezvényről. Fenti esetekben a megváltott jegyek árát nem áll módunkban visszatéríteni." 

Első csapatunk tagjai úgy döntöttek, hogy átvállalják a vendégszektorba érvényes belépők árát, így a Vidi-szurkolók ingyen biztathatják majd Schön Szabolcsékat Angyalföldön! A regisztrációs jegyeket a MOL Aréna Sóstó 1-es jegypénztárában (nyitva tartás: hétfőn 16:00 és 18:00 óra között, szerdán 13:00 és 18:00 között, pénteken 10:00 és 15:00 között), valamint online, ide kattintva lehet kiváltani. Személyesen nem kell klubkártya, a Jegymester felületén azonban igen! Egy szurkoló maximum két ingyenes belépőt válthat ki!

A jegyek kiváltásához a pénztárban a Vasas FC kérése alapján személyes adatok megadására van szükség (név, születési hely, születési idő), online pedig vidis klubkártyára. A Jegymester felületén alapértelmezett, normál áron nem lesz kijelölhető a jegy a vendégszektorokba, a vásárláshoz számítógépen a bal oldali engedményválasztóban, mobilon a nézőtér feletti legördülő menüben ki kell választani majd az ingyenes jegytípust.

Szurkolói buszokat is indítunk szombaton a fővárosba, erről részletesen itt olvashattok!ú

A klub által indított szurkolói buszoknak a BRFK közbiztonsági kísérést biztosít az M1-M7 bevezető szakaszán lévő Shell benzinkúttól. Gyülekező 18:30-tól , indulás 18:45-kor. Aki személyautóval utazik a mérkőzésre szurkolni, nyugodtan csatlakozzon, így együtt érkezhet majd meg a többi Vidi-szurkolóval a találkozó helyszínére.

A vendégszektor befogadóképessége 570 fő. Amennyiben elfogynak a jegyek, a Fáy utcában a vendégpénztárak nem nyitnak ki. A büfékben készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni. A BRFK XIII. ker. Rendőrkapitányság a vendégszurkolók számára a Csizma utcai és a Frangepán utcai lezárt részen szervezett parkolást és a gépkocsik felügyeletét biztosítja.

Legyünk ott minél többen az Illovszky Rudolf Stadion vendégszektorában és szurkoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá, Vidi!

CÍMKÉK
2022-2023 OTP Bank Liga Vasas FC - MOL Fehérvár FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek