hu en
2023. Május 15. 13:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Jevhen Makarenko került be a 31. forduló csapatába

Labdabirtoklásban és a támadások számában második helyen végeztünk az InStat statisztikái alapján.

Az OTP Bank Liga 31. fordulója után is elkészítette statisztikai elemzését az InStat. Az elemzőcég adatai szerint a Puskás Akadémia FC otthonában 2-1-es vereséget szenvedő csapatunk labdabirtoklásban és a támadások számában másodikként, a passzok, a cselek és a sikeres támadások számában harmadikként zárt a mezőnyben.

A forduló húsz legmagasabb InStat-indexét elérő játékosa között Lirim Kastrati szerepel, aki 248-as indexszel a 19. helyen végzett. Kasper Larsen passzolta a második legtöbbet, Kastrati pedig a cselek mutatójában zárt másodikként. A hétvége legjobbjaiból összeállított csapatba csereként beállt középpályásunk, Jevhen Makarenko került be.

Az OTP Bank Liga 31. fordulójának legjobbjai az InStat-értékelések alapján (4-2-3-1-es felállásban):

Szappanos Péter (Honvéd, 261) - Kusnyír Erik (DVSC, 256), Szalai Gábor (Kecskemét, 272), Iyinbor Patrick (Vasas, 261), Zeke Márió (Kecskemét, 262) - Marko Brtan (Mezőkövesd, 262), Jevhen Makarenko (MOL Fehérvár FC, 245) - Driton Camaj (Kisvárda, 251), David Babunski (Mezőkövesd, 262), Komáromi György (PAFC, 255) - Stefan Drazic (Mezőkövesd, 272)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek