hu en
2023. Május 14. 21:17  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte a Puskás Akadémia FC - MOL Fehérvár FC bajnoki mérkőzést

Bartosz Grzelak és Hornyák Zsolt nyilatkozott a lefújás után.

Bartosz Grzelak:

“Nagyon nehéz kielemezni a mai mérkőzést, úgy láttam, hogy a játékidő 99%-ban jobban teljesítettünk, mint az elmúlt hetek során és jobban, mint az ellenfelünk. Viszont a mérkőzések a tizenhatosokon belül, mikrodöntéseken dőlnek el. Két teljesen elkerülhető gólt kaptunk, az akarat megvolt a játékosok részéről, de ez nem bizonyult elégnek a győzelemhez. A kiállításra reagálva feljebb toltuk a jobbhátvédünket, ezzel megpróbáltunk emberelőnyt kialakítani a jobb oldalon, ekkor egyáltalán nem gondoltam, hogy pont nélkül távozunk a mai mérkőzésről. Amikor bekaptuk a második gólt, arra gondoltam, hogy hihetetlen, hogy az ellenfél megnyer egy ilyen párharcot és a semmiből betalál - de sajnos ilyen a labdarúgás.”

Hornyák Zsolt:

"A Zalaegerszeg elleni meccs után említettem, hogy kevés volt a küzdőszellem, a hozzáállás, a második labdák megszerzése és ebből gyors támadások vezetése, úgy érzem, hogy ezekben ma egy fokkal jobbak voltunk az ellenfélnél. Emberhátrányba kerültünk, de a fiúk példásan küzdöttek végig és azt éreztem, hogy jobban akarjuk a győzelmet az ellenfélnél. Egy nagyon jó képességű Fehérvár ellen játszottunk, tudtuk, hogy nagyon nehéz utolsó három meccs vár ránk. Az esős idő a játékosoknak ideális talajt teremtett, így gondoltam, hogy a meccset a küzdőszellem fogja eldönteni, és a lepattanó labdáknál jobbak és gyorsabbak voltunk, és a fiatal, fürge játékosaink veszélyesebbek tudtak lenni a széleken, a meccset eldöntő második gól is egy ilyen Slagveer-beadásból és Komáromi-fejesből érkezett. Köszönöm a csapatomnak a hozzáállást, megszereztük a három pontot, a következő mérkőzésen egy nagyon nehéz Paks elleni bajnoki vár ránk a dobogóért.”

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek