hu en
2023. Május 08. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Puskás Akadémia FC elleni mérkőzésre

Belépőtöket elővételben a MOL Aréna Sóstó 1-es pénztárában vagy online tudjátok megvásárolni, illetve a meccs napján a Pancho Arénában.

A MOL Fehérvár FC az OTP Bank Liga 31. fordulójában Felcsúton, a Pancho Arénában lép pályára május 14-én, vasárnap 18:00-kor.

Jegyvásárlási információk

Belépők elővételben online a jegymester.hu-n kaphatók, meccsnapon a helyszínen a 16:00-kor nyitó vendégpénztárban lehetséges a jegyvásárlás. Fontos tudnotok, hogy online vásárlás esetén kezelési költséggel (199 Ft) kell számolnotok.

Székesfehérvár MJV Önkormányzatának döntése értelmében a MOL Aréna Sóstó csak a jelentősebb műszaki károk megelőzéséhez szükséges szinten üzemel, így jelenleg a stadionban található VidiShop is zárva tart. Személyesen így az 1-es pénztárban lehet megvásárolni a PAFC elleni belépőket, hétfőn, szerdán 13:00 és 18:00 óra, valamint pénteken 10:00 és 15:00 óra között.

Egyik módon történő vásárlás esetén sem szükséges klubkártya vagy személyes adatok megadása, viszont kedvezményes jegy váltásakor az arra feljogosító igazolványt (pl. diákigazolványt) be kell mutatni. Kedvezményes jegyre a diákok (18 éves korig!), mozgáskorlátozottak és nyugdíjasok jogosultak.

Jegyárak

Online egységesen minden jegy 800 forintba kerül + 199 ft a kezelési költség, vagyis összesen 999 ft-ot kell fizetni az elővételes jegyért online. 

A MOL Aréna Sóstó 1-es pénztárában elővételes jegyvásárlás esetén a felnőtt jegyek 800 forintba kerülnek. A diák (14 év felett), nyugdíjas, mozgáskorlátozott belépők elővételben 300 Ft-ba, a gyermek (14 év alatti) ingyenesen váltható meg.

Meccsnapon, a helyszínen a felnőtt jegyek 1000 forintba, a diák (14 év felett), nyugdíjas, mozgáskorlátozott belépők 500 Ft-ba, a gyermek (14 év alatti) ingyenesen váltható meg.

Megközelítés, parkolás, belépés, vendégszektor

A Pancho Aréna vendégszektorai a 3I és a 3H, a helyszínen a jegyeket az 5-6-os pénztárnál lehet megvásárolni, majd a létesítménybe belépni a 3-as kapun keresztül lehetséges. A vendégpénztárak és a stadion kapui 2 órával a mérkőzés előtt, 16:00-kor nyitnak.

Személygépjárművel érkező szurkolóink számára a parkolás a murvás úton lehetséges, ezt hátulról, a Bicske-Csákvár-Felcsút körforgalomnál Bicske felé hajtva tudják megközelíteni.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek