hu en
2023. Április 11. 09:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: április 3-10.

Zeke Márióval a pályán aratott három gólos idegenbeli győzelmet a Kecskemét az NB I-ben.

Az OTP Bank Ligában és a Merkantil Bank Ligában is újabb mérkőzéseket rendeztek a múlt héten, valamint húsvéthétfőn, mi pedig megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott játékosai.

Az NB I-ben a Kecskemét 3-0-s győzelmet aratott a Puskás Akadémia otthonában. A vendégcsapatban Zeke Márió végig a pályán volt. Az InStat adatok alapján Zeke lett a forduló legjobb balhátvédje, kölcsönjátékosunk négy jó csel és két sikeres szerelés mellett 82 %-al passzolt és hét párharcot nyert meg.

A másodosztályban a Kazincbarcika 1-0-ra kikapott a Siófok elleni idegenbeli bajnokiján. Kovács Bence a kezdőben kapott helyet, de a mérkőzés elején egy ütközést követően sérülést szenvedett, a 15. percben agyrázkódás gyanújával le kellett cserélni.

Kovácsik Ádám csapata, az ETO FC Győr hétfőn este 2-1-es vereséget szenvedett az MTK Budapest elleni hazai bajnokin az NB II-es forduló zárómérkőzésén, kapusunk ezúttal a cserepadon kapott helyet.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek