hu en
2023. Április 02. 20:30  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Jevhen Makarenko: "Nagyon jó érzés volt betalálni"

Csereként beállt és az egyenlítő gólunkat fejelő ukrán középpályásunk, Jevhen Makarenko első gólját szerezte a magyar élvonalban.

"Nagyon jó érzés volt ilyen erős csapat ellen, jó hangulatban, sok hazai- és vendégszurkoló előtt játszani, ez mindig dupla motivációt és energiát ad a játékosoknak, hogy kihozzák magukból a maximumot. Egyben köszönöm a barátaimnak is, akik ellátogattak ma a mérkőzésre és szurkoltak végig nekem és a csapatnak. Régen szereztem már gólt, a kupában a III. Kerületi TVE ellen, egyébként a magyar bajnokságban ez volt az első gólom. Így kissé meglepő, de nagyon jó érzés volt betalálni, és a döntetlen után jó érzéssel mehettünk le a pályáról. A Ferencváros többet birtokolta a labdát, többet domináltak, de a szögleteink kifejezetten veszélyesek voltak, talán a konktralehetőségeinkkel sáfárkodhattunk volna kicsit jobban. A VAR része a játéknak, mindkét csapattól elvett egy-egy gólt, de úgy érzem, reális eredmény született" - nyilatkozta honlapunknak a Ferencváros elleni 2-2-es döntetlen alkalmával csapatunk második gólját szerző Jevhen Makarenko.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek