hu en
2023. Március 29. 13:40  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Patric Jildefalk is csatlakozott a szakmai stábhoz!

A 36 esztendős svéd edző az AIK-nál már dolgozott együtt Bartosz Grzelakkal.

Új edzővel bővült a Vidi első csapatának szakmai stábja, miután szerdán aláírta szerződését klubunkhoz Patric Jildefalk. A 36 esztendős svéd szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.

Patric Jildefalk 1986. április 10-én született, vezetőedzőnkhöz hasonlóan fiatalon az edzői pályára lépett, 2006 és 2021 között összesen 15 évig szolgálta az AIK Solna együttesét. Az első tíz évben az utánpótlás-csapatok, valamint a női együttes mellett dolgozott, majd 2016-tól 2021-ig az első csapat mellett volt edző. Tagja volt az AIK 2018-ban bajnoki címet elérő szakmai stábjának is, ugyanebben az évben pedig UEFA Pro Licence-es képesítést is szerzett.

Patric Jildefalk 2021-ben távozott első klubjától, ekkor a Jönköpings Södra vezetőedzője lett. A zöld-sárgákat 33 mérkőzésen irányította a másodosztályban. A csütörtöki edzésen már új edzőnk is első csapatunk mellett dolgozik majd.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek