hu en
2023. Március 16. 14:20  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Honvéd elleni meccsen is színes programokkal várunk Sóstón

Már kapunyitástól csocsózhatsz, készíthetsz képeket fotófalunknál vagy kipróbálhatod a minifocit a MOL Aréna Sóstóban.

Az OTP Bank Liga 24. fordulójában szombaton a Budapest Honvéd FC látogat hozzánk. A 19:45-kor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz) a MOL Aréna Sóstóban 18:45-től várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

MOL Aréna Sóstó, 18:45-21:30

• ajándékágyúzás Stoplival a mérkőzés szünetében  
• csocsó
• kapuralövés
• selfie- és fotófal
• gyereksarok: színezők, lufik, tetoválások
• minifoci
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal - RBD30 születésnapi kiállítás

18:45 és 21:30 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén.

► Csocsó

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat.

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli a szünetben érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Szombaton is mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum. Itt megtekinthető az 1962. március 25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja. Ezen kívül szervezett szurkolói csoportunk, az RBD tavalyi, 30. születésnapja alkalmából az elmúlt három évtizedre visszatekintő kiállítás is megtekinthető lesz a Vidi Múzeumban.

► Stadionbüfé

A Honvéd elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal, valamint forró teával is várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 450 Ft.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek