hu en
2023. Március 03. 12:45  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Horváth Barnabás: "Itthon szeretnénk tartani a 3 pontot vasárnap a Komárom ellen"

NB III-as csapatunk egyik alapemberét, Horváth Barnabást - aki ősszel félpályáról lőtt gólt a Komáromnak - arról kérdeztük, milyen találkozóra számít vasárnap délelőtt.

"Nem vár ránk könnyű találkozó vasárnap délelőtt a Komárom ellen, ellenfelünk keretében nagyon sok jó fizikumú játékos található, kemény párharcokra számítok a pályán. A pontrúgásokra is nagyon oda kell figyelnünk, mert főleg azokból alakít ki veszélyes helyzeteket a Komárom. A védelmük viszont megbontható, főleg ha olyan felfogásban fogunk ezúttal is futballozni, mint ahogy tettük azt legutóbb Győrben. Fontos, hogy kompaktan és szervezetten játsszunk, a támadó zónában bátran kell vállalkoznunk. Az eddigi tavaszi mérkőzéseink - ide számítva a tavaly lejátszott Gyirmót II elleni előre hozott találkozót is - jól sikerültek, ez alól csak a bicskei meccsünk a kivétel. Gyirmóton fontos győzelmet szereztünk, majd itthon a Mór ellen is megszereztük a 3 pontot. Sajnos Bicskén a hazai csapat alkalmazkodott jobban a pálya talajához és talán akaratban is fölénk nőttek. Legutóbb Győrben viszont ismét jól játszottunk, a mutatott játék és a helyzetek alapján győzelmet érdemeltünk volna. A visszajátszók - Dala, Alef és Kojnok - is sokat tudtak segíteni nekünk a legutóbbi bajnokinkon, jó felfogásban, nagyon szervezetten, bátran fociztunk. Ugyanilyen hozzáállásra lesz szükség a részünkről vasárnap a Komárom ellen és akkor biztos vagyok abban, hogy győztesen hagyjuk majd el a pályát. Az őszi bajnokira jó szívvel emlékszem vissza, hiszen 3-2-re nyertünk idegenben, nekem pedig a félpályáról sikerült gólt szereznem, ami azért nem mindennapi dolog egy labdarúgó életében" - nyilatkozta honlapunknak Horváth Barnabás.

A Vidi II - Komárom NB III-as bajnoki mérkőzés március 5-én, vasárnap délelőtt 11-kor kezdődik a MOL Aréna Sóstó edzőpályáján. A belépés mindenki számára ingyenes.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek