hu en
2023. March 05. 13:42  -  Wéninger Ákos   -   Photo: molfehervarfc.hu
Molnár Csaba távoli góljával nyert a Vidi II a Komárom ellen

Nagy küzdelmet, de kevés helyzetet hozott a Vidi II vasárnap délelőtti bajnokija a Komárom ellen, melyet csapatkapitányunk távoli gólja döntött el. 

NB III, 2022-2023, Spring Season, 24th roundMatch centre 
1-0
(1-0)
Molnár 36
MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Kojnok, Babos Bence (Balogh 87), Molnár, Horváth (Ambach Arnold 74), Tóth Tamás Vid (Cserkuti-Németh 87), Urbán, Menyhárt (Csepregi 54), Pető Milán, Berekali, Gyenti

Komárom VSE:
Bánfalvi -- Simigla (Gelencsér 76), Köles, Molnár, Maka (Tóth 46), Horváth, Sandal, Peszmeg, Nagy, Szabó (Füredi-Ollé 76), Hajnal (Juhász 50)
2023.03.05. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaReferees: Virág András BarnabásHalmai KristófDomján Dávid

NB III-as csapatunk a Komárom együttesét látta vendégül vasárnap délelőtt 11-kor. Imrik László vezetőedző ezúttal az alábbi tizenegy játékosnak szavazott bizalmat a kezdőben: Dala - Gyenti, Urbán, Kojnok, Berekali - Pető, Molnár, Horváth - Babos, Tóth, Menyhárt.

A vendégek kezdték veszélyesebben a találkozót, nem telt el egy perc, amikor egy szabadrúgást követően Simigla fejelt közelről a kapunkba, a partjelző azonban lest jelzett, így maradt a 0-0. A folytatásban nagy küzdelem zajlott a pályán, a kapuk nem forogtak veszélyben. A 25. percben Horváth Barnabás tekert 22 méterről kapura, de Bánfalvinak nem okozott gondot a védés. A 36. percben csapatkapitányunk, Molnár Csaba vette célba a vendégek kapuját 25 méterről, a labda egy védőn megpattant, ez becsapta a kapust, a játékszer pedig gond nélkül jutott a kapuba (1-0).

A második félidőben többet birtokolta a labdát a komáromi csapat, de komoly gólhelyzetig nem jutottak el a vendégek, védelmünk végig stabil és fegyelmezett volt. Gólszerzési lehetőség előttünk sem adódott ebben a játékrészben, a csereként pályára lépő Ambach fejjel és egy távoli lövéssel kísérletezett, de mindkét alkalommal célt tévesztett. 

A Vidi II jövő héten a listavezető Tatabánya otthonába látogat. 

articles
2022-2023 NB III MOL Fehérvár FC II - Komárom VSE
News
Fehérvár FC - all rights reserved
This site uses cookies to deliver its services to offer you personalized advertisements and to analyze traffic. The usage data may be available to Google. By using this website you consent to the use of cookies. More information