hu en
2022. November 07. 08:45  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - súlyos vereség hazai pályán a Nagykanizsától

Mindkét csapat sok helyzetet dolgozott ki, a vendégek azonban szinte valamennyi ziccerüket gólra váltották. 

NB III Nyugati csoport, 2022-2023, Őszi szezon, 16. fordulóMeccs center 
0-5
(0-1)

MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Lencsés (Husvéth 80), Hodzic (Pető Milán 64), Molnár, Batizi-Pócsi (Hajdinger 46), Horváth, Zivzivadze (Tóth Tamás Vid 29), Forgó, Horváth, Berekali, Babos Bence (Csepregi 46)
Kondor 44, János 67, Pleszkán 70, Kondor 77, János 86
FC Nagykanizsa:
Hajagos -- Kovalovszki, Szilágyi (Török 82), Pleszkán (Kovács 71), Szökrönyös (János 58), Szabó, Aszalos, Szanyi, Józsa, Kondor (Kovács 82), Kószás
2022.11.06. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Juhász BálintHolpár GergelyUrbán Richárd

NB III-as csapatunk vasárnap délelőtt a tabella harmadik helyén álló Nagykanizsát látta vendégül. Ellenfelünk kezdőjében ott volt az a Kondor Kristóf, aki 2015-2018 között a Vidi II futballistája volt. 

Az első lehetőség a Nagykanizsa előtt adódott, a 4. percben Szökrönyös lövését védte Dala. A 9. percben Babos remek labdával ugratta ki Zivzivadzét, aki kicselezte a kapust, majd éles szögből kapura lőtt, egy visszafutó védő becsúszva a gólvonal elől menteni tudott. A 23. percben georgiai támadónk vállsérülést szenvedett, nem is tudta folytatni a játékot, azonnal kórházba kellett szállítani, a következő napok vizsgálatai alapján dől majd el, hogy szükség lesz-e operációra. Félóra játékot követően Józsa 22 méteres bombája centikkel ment el Dala kapuja mellett. Két perccel később Horváth Barnabás két szép csel után közelről kapura lőtt, Hajagos nagyot védett. A játékrész utolsó percében Kondor cselezte be magát a 16-osunkon belülre, majd 14 méterről kilőtte a hosszú alsót (0-1).

A második játékrész hatalmas Vidi-helyzettel kezdődött, Babos indult meg szép cselekkel, majd Hajdingert hozta játékba, aki már elfektette a vendégek kapusát, éles szögből azonban az üres kapu mellé gurított. A 67. percben János távoli lövése pattant meg a kapunk előtt, ez becsapta Dalát, a labda a kapunkban kötött ki (0-2). Három perccel később Pleszkán is bevette a kapunkat egy gyors támadás végén (0-3). A mieink is próbálkoztak, de az utolsó passzokba hiba csúszott, a Nagykanizsa viszont nem kegyelmezett: a 77. percben Kondor duplázott majd, a 86. minutumban János is megszerezte második gólját beállítva ezzel a 0-5-ös végeredményt.

A Vidi II jövő héten a Veszprém vendégeként lép pályára Ajkán vasárnap 13:00-kor. 

 

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek