hu en
2022. Október 05. 16:45  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A ZTE ellen is színes programokkal és sörakcióval várunk a MOL Aréna Sóstóban és az Aréna Teraszon

Pénteken az Aréna Teraszon 16:30-tól, a stadionban 17 órától hangolódhattok a Zalaegerszeg elleni bajnokira.

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában pénteken a ZTE FC látogat hozzánk. A 18:00-kor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz) az Aréna Teraszon már 16:30-tól, a MOL Aréna Sóstóban 17:00-tól várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

Aréna Terasz, 16:30-tól

• sörakció a meccs kezdetéig: három korsó Dreher áráért négyet kapsz!

MOL Aréna Sóstó, 17:00-19:45

• ajándékágyúzás Stoplival a mérkőzés szünetében  
• csocsó
• kapuralövés
• selfie- és fotófalak
• gyereksarok: színezők, lufik, tetoválások
• minifoci
meccsnapi akció bérleteseinknek a VidiShopban
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal

A pénteki meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 16:30-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

17:00 és 19:45 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó és csillámtetoválás

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz csillámtetoválást is, ezen kívül a gyerekeket színezőkkel várjuk!

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli a szünetben érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a Zalaegerszeg elleni mérkőzés előtt is fotófalunk segítségével.

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Pénteken is mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol ezúttal különleges időszaki kiállításunk keretein belül időutazásra hívunk benneteket. Egészen a 2012/2013-as szezonig repülünk vissza az időben - ekkor jutott első alkalommal az Európa Liga csoportkörébe a Vidi. Nézd meg Te is az EL-selejtező és csoportkör állomásait felidéző kiállításunkat! Emellett továbbra is megtekinthető az 1962. március 25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja.

► Stadionbüfé

A ZTE elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 450 Ft.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek