hu en
2022. Augusztus 12. 10:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Péntek délelőtt Kisinyovban edzett a Vidi

Magyar idő szerint a kora délutáni órákban fog hazaérni csapatunk Moldovából.

Csütörtök este Zivzivadze duplájával 2-1-re legyőztük idegenben is az FC Petrocub Hînceștit, így 7-1-es összesítéssel jutottunk az EKL rájátszásába, ahol az 1. FC Köln vár ránk. 

Csapatunk ezúttal sem utazott haza közvetlenül a csütörtök esti meccs után, hanem Kisinyovban töltötte az éjszakát, pénteken délelőtt pedig a Zimbru Stadion edzőpályáján edzettek a játékosok. A keretet két részre osztotta a szakmai stáb, a kezdőként pályára lépő játékosok regeneráltak, míg a cserék egy körülbelül 60 perces labdás edzésen vettek részt.

Az edzést követően, helyi idő szerint 12 órától csapatebéd a program, majd szintén helyi idő szerint 15 órakor emelkedik magasba a Vidit szállító különgép, amely a tervek szerint - immár magyar idő szerint - 15:15 után fog landolni Budapesten, szombaton délután pedig már Sóstón készülünk a vasárnap esti, FTC elleni idegenbeli rangadóra.

CÍMKÉK
2022-2023 UEFA Európa Konferencia Liga FC Petrocub Hîncești - MOL Fehérvár FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek