hu en
2022. Augusztus 11. 06:45  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Michael Boris: "Élesnek kell lennünk és jól kell kezdeni a mérkőzést"

Csapatunk FC Petrocub Hincesti elleni Európa Konferencia Liga-visszavágója csütörtökön magyar idő szerint 19 órakor kezdődik Kisinyovban.

"Kielemeztük a párharc első mérkőzését, ahol ötgólos győzelmet arattunk, de találtunk olyan pontokat, amikben jobban teljesíthettünk volna. Biztos vagyok benne, hogy a hazai pályán játszó ellenfél próbálkozik majd és ahogy két héttel ezelőtt a Gabala, ők is megpróbálnak majd nyomást helyezni ránk. Támadólag szeretnénk fellépni és gólokat szerezni, valamint megnyerni a második mérkőzést is. Ez a harmadik olyan hét, amikor heti két mérkőzést játszunk, folyamatosan próbáljuk forgatni a csapatot, Fiola Attila az egyetlen játékos, aki mindegyik meccsen játszott. A Petrocub elleni visszavágón Emil Rockov lesz a kezdőkapusunk, de más változások is elképzelhetők a legutóbbi kezdő tizenegyhez képest. A játékosok is tudják, hogy élesnek kell lennünk és jól kell kezdenünk a mérkőzést, ezen leszünk, szeretnénk jó játékkal és győzelemmel továbbjutni a következő körbe" - nyilatkozta a csütörtök esti EKL-visszavágó előtt vezetőedzőnk, Michael Boris.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek