hu en
2022. Május 12. 11:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Hangolódj már délutántól a szezonzáró bajnokira a MOL Aréna Sóstóban!

Az Aréna Teraszon és a MOL Aréna Sóstó gyereksarkában is várja szurkolóinkat szombaton a Sóstó Látogatóközpont bemutatója.

A szezon utolsó bajnoki mérkőzésén, május 14-én a Paksi FC látogat hozzánk. A 18:30-kor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz) az Aréna Teraszon már 16 órától, a MOL Aréna Sóstóban 17 órától várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

Aréna Terasz, 16:00-tól

• sörakció a meccs kezdetéig: három korsó Dreher áráért négyet kapsz!
• kapuralövés
• mini gyereksarok
• a Sóstó Látogatóközpont bemutatója

MOL Aréna Sóstó, 17:00-20:45

• ajándékágyúzás Stoplival a mérkőzés szünetében  
• csocsó
• kapuralövés 
• selfie- és fotófalak
• a Sóstó Látogatóközpont bemutatója
• gyereksarok: színezők, meztervezés
• a TOPDEKA-bajnokság utolsó köre
• zászlólengetés 
• VidiShop meccsnapi akció bérleteseinknek
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal

A szombati meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 16:00-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk! Ugyanitt és a stadionban lévő gyereksaroknál is a Sóstó Látogatóközpont bemutatójával, többek között kreatív fajátékokkal, Sóstó óriástársassal, ökolábnyom teszttel és foglalkoztató lapokkal is találkozhatnak szurkolóink.

17:00 és 20:45 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó és csillámtetoválás

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz csillámtetoválást is, ezen kívül a gyerekeket színezőkkel várjuk!

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli ezúttal a szünetben érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a Paks elleni bajnoki előtt is fotófalunk segítségével.

► Sóstó Látogatóközpont

Legyen a szurkolás családi program! Hangolódjatok már 16 órától Sóstó Látogatóközponttal! Kreatív fajátékokkal, Sóstó óriástársassal, ökolábnyom teszttel és foglalkoztató lapokkal várunk a gyereksarok területén és az Aréna Teraszon is.

► Tervezz Vidi-mezt!

A gyerekeket meztervezéssel várjuk a gyereksarokban: mindenki próbára teheti kreativitását és a lehető legváltozatosabb színekbe öntheti néhány ceruza segítségével a Vidi-mezeket.

► Kezet rá - hagyj nyomot a MOL Aréna Sóstóban!

Tavaly szeptemberben óta nagy siker aktivitásunk, amelyen a hazai meccsekre kilátogató gyerekek egy erre kijelölt falon ott tudják hagyni kézlenyomatukat a MOL Aréna Sóstóban!

► TOPDEKA-bajnokság

A szurkolói zónában tavasszal az első hazai meccstől az utolsóig próbára tehetik magukat a gyerekek és felnőttek egyaránt abban, hogy ki tud többet dekázni. A három legtöbbet dekázó felkerül egy táblára a szurkolói zónában, így mindenki láthatja, mennyit kell dekáznia az előkelő pozíciók eléréséhez. A TOPDEKA-bajnokság szombaton, a Paks elleni meccsen zárul, az első helyezett egy hazai Vidi-mezt, a második és harmadik pedig egy-egy vidis ajándékcsomagot nyer.

► Lengess Te is Vidi-zászlót!

Az elmúlt mérkőzéseken elkészültek a szurkolói zónában közösen megfestett Vidi-zászlók, amelyek lengetéséhez szeretettel várunk minden gyermeket, aki részt vett a festésben vagy szeretne zászlót lengetni a Vidi-induló alatt a D1-es szektor kijáratánál.

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Klubunk jubileumi, Vidi80-as kiállítása megtekinthető a Vidi Múzeumban, ami mindenképp kötelező kirándulás egy Vidi-szurkolónak! Itt tekinthetitek meg kiállítva Nikolics Nemanjának azt a cipőjét, amivel a klubrekordot jelentő 112. bajnoki vidis gólját lőtte Gyirmóton. Ezen kívül többek között Tauser Zoltán asztali vidis zászlógyűjteménye is megtekinthető lesz szombaton is. 

► Stadionbüfé

A Paks elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre került a fesztiválokról, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár-rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek