hu en
2022. Április 04. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - Kétgólos vereség a Pápa otthonában

NB III-as együttesünk több nagy helyzetet is kidolgozott a Pápa otthonában, azonban a hazai csapat mindkét lehetőségét gólra váltotta, így otthon tartotta a 3 bajnoki pontot. 

NB III Nyugati csoport, 2021-2022, Tavaszi szezon, 28. fordulóMeccs center 
2-0
(1-0)
Márton 7, Szilágyi 68
Pápai Perutz FC:
Dénes -- Bence, Zsirai, Oláh (Jurik 70), Kalász (Mogyórosi 81), Hanzl, Hajnal (Szilágyi 61), Nagy (Iványi 61), Katona, Nagy, Márton (Szalai 61)

MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Tóth, Rónaszéki, Dénes, Kovács (Farkas 52), Sergej Vintonji (Bozai 79), Singh (Dékei 57), Berekali (Bihari 79), Horváth, Papp, Dinnyés
2022.04.03. PápaPerutz StadionJátékvezetők: Juhász BálintDeme RajmundKulcsár Dániel

Vasárnap délután NB III-as együttesünk a tabella élén álló Pápa otthonába látogatott. Szalai Tamás vezetőedző az NB I-es keretből ezúttal Kovács István és Dala Martin játékára számíthatott, valamint letöltötte három mérkőzésre szóló eltiltását Sergej Vintonji, aki ugyancsak a kezdőcsapatban kapott helyet. 

Fehérvári helyzettel kezdődött a mérkőzés, az 5. percben Dénes Csanád Vilmos lövését védte bravúrral Dénes Zsolt. Két perccel később egy a jobb szélről érkező beadást fejelt Márton Adrián közelről a kapunkba (1-0). A szünetig két nagy ziccert is sikerült kialakítanunk a hazai kapu előterében, a 33. percben Sergej Vintonji 12 méterről leadott lövését blokkolták a hazai védők, majd pár perccel később Kovács István mutatott be egy remek szólót, több hazai védőt is kicselezett, majd 14 méterről a bal alsót vette célba, de a hazaiak kapusa hatalmasat védett. 

A második félidőben is inkább a mieink előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, azonban a 68. percben Szilágyi használta ki védelmünk bizonytalanságát és 7 méterről bevette a kapunkat (2-0). A Vidi II kétgólos hátrányban sem adta fel és az utolsó 20 percben gyakorlatilag a hazaiak térfelén zajlott a játék. Sergej Vintonji, Dénes Csanád Vilmos, Bihari Ádám és Farkas Máté is eredményes lehetett volna, azonban a remekül védő Dénes Zsolt eszén nem sikerült túljárni, így a Pápa otthon tartotta a 3 pontot.

Második csapatunk a következő fordulóban Tatabányára látogat vasárnap 16 órakor. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek