hu en
2022. Február 17. 14:20  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Hangolódj az Újpest elleni meccsre már vasárnap délutántól a MOL Aréna Sóstóban!

Vasárnap is érdemes időben érkezni a MOL Aréna Sóstóba, kapunyitás 16:15-kor.

2022 második hazai bajnoki mérkőzésén, február 20-án az Újpest látogat hozzánk. A 17:45-kor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz), már kapunyitástól, azaz 16:15 órától várunk mindenkit bemelegítő programokkal a MOL Aréna Sóstóba!

16:15 és 20:00 között a MOL Aréna Sóstón belül több programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó!

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz csillámtetoválást is, akkor is, ha már felnőtt vagy. A gyerekeket színezőkkel és lufikkal várjuk!

► Ajándékágyúzás a szünetben is!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli, ezúttal is a szünetben érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki az Újpest elleni bajnoki előtt is fotófalunk segítségével.

►Farsangra változz Stoplivá!

Farsang alkalmából a gyereksarokban kabalaállatunkról, Stopliról mintázott álarcokhoz juthatsz hozzá, ami ideális kelléked lesz bármilyen farsangi jelmezhez.

► Tervezz Vidi-mezt!

A gyerekeket meztervezéssel várjuk a gyereksarokban: mindenki próbára teheti kreativitását és a lehető legváltozatosabb színekbe öntheti néhány ceruza segítségével a Vidi-mezeket.

► Kezet rá - hagyj nyomot a MOL Aréna Sóstóban!

Tavaly szeptemberben óta nagy siker aktivitásunk, amelyen a hazai meccsekre kilátogató gyerekek egy erre kijelölt falon ott tudják hagyni kézlenyomatukat a MOL Aréna Sóstóban!

► TOPDEKA-bajnokság

A szurkolói zónában tavasszal az első hazai meccstől az utolsóig próbára tehetik magukat a gyerekek és felnőttek egyaránt abban, hogy ki tud többet dekázni. A három legtöbbet dekázó felkerül egy táblára a szurkolói zónában, így mindenki láthatja majd, mennyit kell dekáznia az előkelő pozíciók eléréséhez. A TOPDEKA-bajnokság az utolsó hazai meccsig tart, ezt követően az első helyezett egy első hazai Vidi-mezt, a második és harmadik pedig egy-egy vidis ajándékcsomagot nyer.

► Fessünk közösen Vidi-zászlót!

Szeretettel várunk minden fiatalt az Újpest elleni bajnokin szintén a szurkolói zónában, ahol közösen festjük meg a gyerek szurkolói Vidi-zászlónkat.

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Klubunk jubileumi, Vidi80-as kiállítása megtekinthető a Vidi Múzeumban, ami mindenképp kötelező kirándulás egy Vidi-szurkolónak! Itt többek között Tauser Zoltán asztali vidis zászlógyűjteménye is megtekinthető lesz vasárnap is.

► Stadionbüfé

Az Újpest elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal és forró teával várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre került a fesztiválokról, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár-rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek