hu en
2022. Február 17. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
2-0-ra nyert felkészülési meccsen a Vidi II a Siófok ellen

Góllal debütált NB III-as csapatunkban a kölcsönbe érkező 19 éves bosnyák csatár.

Szerdán az NB II élmezőnyében található BFC Siófok ellen játszott edzőmeccset Szalai Tamás fiatal együttese Székesfehérváron. A Vidi II a Gergely - Balogh, Papp, Tóth - Berekali, Mohl, Elek, Dékei, Nádudvari - Hajdinger, Vintonji tizeneggyel kezdte a meccset, vagyis a kezdőben kapott helyet a Szentlőrincről kölcsönbe érkező fiatal bosnyák támadó, Sergej Vintonji. 

Mindössze 6 percre volt szüksége Vintonjinak ahhoz, hogy megszerezze az első vidis gólját, egy szép támadás végén 15 méterről lőtt nagy gólt a bosnyák kölcsönjátékos. A folytatásban mezőnyjátékkal teltek a percek, komolyabb helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki. A 13. percben Nádudvari Bence szenvedett vállsérülést, védőnket kórházba szállították és bár szerencsére törést nem diagnosztizáltak nála, így is minimum két hónap pihenő vár rá. 

A második félidőben a játék képe nem sokat változott, a vendég együttes - mely alapembereit nélkülözte, főleg olyan fiatalok kaptak lehetőséget, akik az NB II-ben ritkábban jutnak szóhoz - birtokolta valamivel többet a labdát, azonban a 75. percben ismét a fehérváriak szereztek gól, Tóth Tamás Vid 12 méterről tekert a hosszú alsóba, beállítva a 2-0-ás végeredményt.

A Vidi II vasárnap 14 órakor Gárdonyban lép pályára az NB III-as bajnokság következő fordulójában. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek