hu en
2022. Január 09. 13:15  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Egymás közti játékkal zártuk a felkészülés első hetét

Nikolics és Zivzivadze volt eredményes vasárnap délelőtt.

A téli felkészülés első hetét vasárnap egymás közötti játékkal zárta a keret Sóstón, ahol a 45 perces gyakorlómérkőzésre két csapatra osztotta a rendelkezésre álló játékosokat a szakmai stáb. A MOL Aréna Sóstó műfüves pályáján a hideg idő ellenére jó iramban kezdődött a meccs, mind a piros, mind a fehér mezben játszó együttes szép számmal dolgozott ki helyzeteket, de egy blokkoló láb, vagy a kapusok rendre mentettek.

A meccs végén a fehérek voltak aktívabbak, előbb Petrjak lövése még "csak" a kapufát találta el, de a hajrában két gól is született. Az első találat előtt Nego vezette keresztbe a labdát, Nikolicshoz passzolt, aki 16 méterről a kapu bal oldalába lőtt. Közvetlenül a lefújás előtt pedig Nikolics hozta remek passzával ajtó-ablak helyzetbe Zivzivadzét, aki a bal alsóba lőtte a labdát, az egymás elleni játékot így 2-0-ra a fehér csapat nyerte.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek