hu en
2021. December 15. 08:56  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ELLENFÉL-LES
Szombaton a Mezőkövesd ellen játsszuk idei utolsó mérkőzésünket

Ellenfelünk a tabella 5. helyéről várja a szombat esti bajnokit.

Az OTP Bank Liga 17. fordulójában, az év utolsó mérkőzésén a Mezőkövesd-Zsóry együttesét fogadjuk szombaton 19:30-tól a MOL Aréna Sóstóban. A szezonban másodszor mérkőzünk meg a borsodi együttessel, szeptemberben idegenben 2-2-es döntetlent értünk el, góljainkat Nikolics és Heister szerezték.

A Mezőkövesd 16 bajnoki után a tabella 5. helyén áll. 6 győzelem, 4 döntetlen és 6 vereség a mérlegük, 19 gólt szereztek és 26-ot kaptak. Házi góllövőlistájukat az ötgólos Marin Jurina vezeti, őt Nagy Dániel három, Dino Besirovic, Cseri Tamás és Stefan Drazic pedig két-két találattal követi.

Szombati ellenfelünk a szezont még Pintér Attila irányításával kezdte, őt azonban október elején, a Puskás Akadémia elleni vereség után menesztették, helyét Supka Attila vette át. Azóta öt helyet léptek előre a tabellán, a legutóbbi fordulóban viszont 2-0-s vereséget szenvedtek a Kisvárda vendégeként.

A MOL Magyar Kupában már nincs versenyben a Mezőkövesd: a Komárom elleni 2-0-s siker után csapatunk leendő kupaellenfele, a Szeged 1-1-es végeredmény után büntetőkkel ejtette ki őket.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek